Трикове за повече последователи в Инстаграм и Блога ви...(не е обикновен пост)

Здравейте, книжни дракони! Преди някои от вас да кажат "Не е етично да се пише такава публикация" или да се ентусиазират прекалено, искам да ви кажа, че няма да споделям никакви магически трикове или приложения за покачване на последователите...

  1. Четете публикациите на другите. Няма смисъл да очаквате да получите по 200-300 виждания на пост, след като вие самите не ги четете.  
  2. Харесвайте. Звучи лесно, но 90% от хората, които познавам виждат постове, дори ги четат, но така и не ги харесват. Пак, как очаквате да харесват вашите постове, ако вие никога не харесвате чуждите?
  3. Коментирайте. Ако нечия снимка, начин на писане, ревю, текст ви е харесала или, ако просто се чувствате в добро настроение, коментирайте! От личен опит знам колко се приповдига настроението на човек след като прочете един такъв коментар. Но ако сте видяли правописна грешка в нечии текст, ако ревюто не ви е харесало, мислите, че снимката е прекалено превърцунена/друго от този стил или просто не сте в добро настроение, не е нужно да го пишете. Хората и без това сме стресирани, негативно настроени и с ниско самочувствие през половината от живота си, не е нужно да се нараняваме още повече (пак говоря от личен опит). 
  4. Бъдете активни. Човек може да разбере много за този отсреща само по начина, по който пише, снима или отговаря на коментари. Ако този някой ви се стори мил, добросърдечен, изобщо, ако го харесате (не е задължително да е откъм приятелска гледна точка *намиг*) споделете поста му в историята си (Инстаграм) или в някоя група/на стената си (Фейсбук). Покажете, че сте го/я харесали! Бъдете активни!


Това е. Това са четирите прости трика, чрез които да съберете последователи, а най-вероятно да намерите и приятели. Обобщение: Бъдете мили, не се дръжте негативно. Коментирайте, харесвайте и споделяйте. Дръжте се, както бихте искали да се държат с вас.
А сега, вместо да висите тук, отивайте да се социализирате 😊💛
Приятен ден!

The Bookish Fangirl излиза

Коментари

Popular posts