Най-любимите ми сериали (за вечни времена) 🖤

 


Здравейте, книжни дракони! Или по-точно, поне в този случай, ТВ дракони. Такива дракони тип - повелители на великите сериали! Да, защото това е днешната тема на разговора ни, СЕРИАЛИТЕ!! 

Имам доста да говоря за това, особено как в последно време не намирам нищо интересно и ново. Като специално вземем да акцентираме върху втората част от предишното ми изречение...

Не се оплаквам ни най-малкото от всичките си стари любимци, но имайки в предвид, че реално повечето вече са си стари, песента им, ако не вече, то скоро, е на път да бъде изпята. Ще ви дам и примери, ако не ми вярвате:


*Supernatural - 15 сезона - от 2005-2020

*Game of Thrones - 8 сезона - от 2011-2019

*Vikings - 6 сезона - от 2013-2020

*The Walking Dead - 11+ сезона - от 2010-близкото бъдеще

*Stranger Things - 4+ сезона - от 2019-близкото бъдеще


Или пък може да зявъртим яко волана на колата на времето и да се изпратим в още по-далечното минало, където намираме:


*Smallville - 10 сезона - от 2001-2011

*Buffy The Vampire Slayer - 7 сезона - от 1997-2003

*Charmed - 8 сезона - от 1998-2006

*Monk - 8 сезона - от 2002-2009

*Grimm - 6 сезона - от 2011-2017


Та, това ни връща на старата лоша дилема, какво да правя с живота си? През тези две, изпълнени с куп приключения, седмици отпуска от работа, които имах, определено си позволих да отделя малко време и на гледането, така че до тази вечер с последните излезли епизоди на "Странни неща" и "Живите мъртви", добре се опознахме *намиг* Но до там..

Както с повечето любовни истории, и тази завърши преди даже да е успяла подобаващо да започне. А, повярвайте ми, в последно време от първо лице разбрах, как функционират тези скъпи, разочароващи, малки демончета, наречени романтични мигове. Обаче сега не говорим за това. Говорим, или поне аз сама говоря/пиша, че така и не успявам да намеря нови сериали, които да си заслужават часовете, прекарани пред екрана. Освен вече обявените любимци, не откривам нищичко. Всички до някаква степен ме разочароват. Било то слаба актюрска игра, безсмислен сюжет или лоша режисура.

 Така че цялото това мое шишалкавене като цяло целеше да доведе точно до тук. До неизбежния въпрос - имате ли предложения?

 Гледам всякакъв жанр сериали, като основно се фокусирам върху научната-фантастика. За страна на заснемане имам единствената претенция да са от Америка, знам, че много от вас ще ме заклеймят за този мой израз на дискриминация, но съм си такава и няма какво да се прави *свива рамене*. От друга гледна точка няма да смалявам кръга, така че ви давам пълна свобода на действие.

Напишете долу в коментарите, вашите любими сериали (дълги или къси) и такива, които нямате търпение да започнете! Благодаря!! 🥰

Коментари

Popular posts