"Аз обичам Холивуд" от Линдзи Келк



Здравейте, книжни дракони!

Реших да продължа започнатото, прочитайки следващата част на "Аз обичам Ню Йорк". Само че май вече се бях пренаситила на книги от този жанр и не ми хареса толкова, колкото се надявах. Както и да е, време е да ви предупредя, че това ревю ще включва спойлери за тези от вас, които не са се запознали вече с историята разказана в първа част. Тези обаче, които не са прочели частта, която ще подложа на дисекция днес, да не се притесняват.

След като Анджела решава, че животът й, пълноценният й живот, е тук в Америка, изважда си работна виза и става служител на списание "Look", заживява с приятелката си Джени и продължава единствено връзката си с Алекс, тя смята, че всичко е готово. Сега вече е свободна да се наслади на живота си, без повече да се притеснява за нищо. Да, ама не!



Известен актьор от Холивуд пожелава точно Анджела за свой интервюиращ. Независимо, от това че нито тя, нито ръководителите на "Look" я смятат за способна да направи такова нещо. Затова тя се качва на самолета, заедно с най-добрата си приятелка, и двете заминават за Града на ангелите. Това, което звучи като перфектната почивка се оказва копие на Ада. Няколко шопинг терапии и постоянно слънце не могат да оправят факта, че страхотната филмова звезда на име Джеймс Джейкъбс се опитва да я съблазни, докато нейния Алекс я чака в Ню Йорк. А когато в клюкарските сайтове плъзват опровергаващи снимки на Анджела и Джеймс, тя е на път да загуби приятеля и работата си без дори да е направила нещо. Джени пък се събира със своята стара приятелка Дафни, която ... Хъм, ами как да го кажа? ... Не е цвете за мирисане.

Анджела е на път да изгуби гаджето, работата и най-добрата си приятелка.



Може би, защото и аз, както главната ни героиня, не харесах много Холивуд, с неговите кокетни моделки и здрави мъжаги, които мислят ходенето пеша за немислимо, и с непрестанното жарко слънце, ще трябва да оценя книгата с 3,5/5 звезди... Наистина жалко...

Добре. Това беше от мен засега! Приятен ден!

Коментари

Popular posts